Om sajten och iFokus

Morgondagens Tro IFokus

2014-06-27 22:05 #0 av: [Kathja]1

Jag hittade inne på värdsajten att det var okej att marknadsföra sina sidor här, har detta ändrat sig så ta bara bort detta...Tyst

_____________________________

Välkommen till Morgondagens Tro! Hjärta

Morgondagens Tro är en plats för dig som känner att det finns en Gud men kanske inte den ”Gud” som vi kanske har lärt oss om via olika religioner - en ofta begränsande och inte allt för sällan allt annat än kärleksfull Gud. Här pratar vi om Gud i ett större perspektiv.

Vi är inspirerade av bland annat Neal Donald Walsh och hans Samtal med Gud böcker och A Cours In Miracles.  Det är samma Gud som vi kan läsa om i Bibeln, men utan en icke kärleksfull och begränsande tolkning. Men även en Gud vi möter i oss själva, i naturen, i våra medmänniskor. 

Morgondagens Tro handlar om att hitta Gudomligheten inom oss själva. Vi tror att det viktigaste i att hitta sin tro, sin väg till Gud är att hitta sin egen röst i allt som är. Vi utgår ifrån att Gud är allt, Gud är kärleksfull – Gud är livet kort och gott. Vi har högt i tak och lever efter principen att alla har rätt till sin åsikt. Hjärta

Så välkommen att titta in till oss.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-06-28 14:46 #1 av: [mommo 12]

?

Anmäl
2014-06-28 15:01 #2 av: [Kathja]1

Varför "?" Mommo?

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.