Alster

Säljer ni era skapelser?

2012-12-06 20:04 #0 av: Angelsheart

Älskar Amigurumi och hade en period då jag gjorde några saker själv, tex den där katten som finns som gratismönster + några cupcakes m.m men tiden att pyssla är obefintlig just nu, men tycker ändå amigurumi är så söta, är det några av er som har hemsidor på vilka ni säljer det ni gjort? Länka gärna. Kan ju vara roliga och annorlunda julklappar nu inför jul.

Anmäl
2012-12-06 22:05 #1 av: ettlitetalias

Jag säljer mina.

de som är kvar finns på http://www.etsy.com/shop/ElinAmanda :) Annars så finns exempel på vad jag gjort på https://www.facebook.com/ElinAmandaOfficial

Men nuförtiden så gör jag mest custom orders då folk ber mig virka/rita saker.

Anmäl
2012-12-09 19:31 #2 av: [Hjärnans-virvlingar]

Jag säljer eller ger bort mina filurer vart efter dom blir klara. Sålde precis de sista 4 st jag hade färdiga till förmån för katthemmet här i kommunen. Annars virkar jag på beställning.

Livet kan vara krokigt - men aldrig utan mening!!!

Sajtvärd på Amigurumi i Fokus

Anmäl
2012-12-11 12:42 #3 av: virkfantomen

Jag har varit ute på div hantverksbasarer mm och sålt lite. Det som finns kvar är också till salu. Kika gärna in och se om det finns något du är intresserad av.

virkfantomen.blogg.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.